Glada vinnare av Länets bästa honung på Korrö!

13 oktober, 2018

Vädret visade sig från sin bästa sida när det var dags att fira Honungen och äpplets dag på Korrö även detta år! Representanter från flera olika föreningar var med och tävlade och tillslut hade vi utsett årets pristagare, alla hemmahörande i Hästrikets biodlarförening:

1;a pris    Elenor Heim

2:a pris    Kristina Knutsson

3:e pris     Erik Brenander

Stort grattis till vinnarna och extra roligt är det ju att vinnaren av förstapriset, Elenor, även förra året hamnade på prispallen! På plats fanns även föreläsaren Tony Johansson som höll en intressant föreläsning om biväxter i trädgården och om humleodling i Sverige. Alltid spännande att lära sig nya saker om områden som gränsar till biodlingen! Självklart var det också försäljning av honung och lotter i solen. Stort tack till alla som bidrog till en trevlig dag!