Årets studieresa går västerut!

2 augusti, 2019

Halloj i sommar!
Under årsmötet kom det fram att många var intresserade av en studieresa till Bjärehalvön och Monica Larssons verksamhet. Tyvärr tar de inte emot studiebesök men vi har istället lyckats få ihop ett spännande program för en resa ändå! Som tidigare meddelat så valde vi att lägga resan den 31:a augusti för att fira förbundets 100-års jubileum och sista anmälningsdag blir den 25 augusti.

Program:

Första stopp blir hos Joel Vax i Munka-Ljungby ca kl 10.00-11.30. Här får vi en presentation om företaget och främst deras vaxhantering och andra biprodukter samtidigt som det bjuds på fika. Efter detta har vi lite tid för den som vill handla innan bussen går vidare – Joel Vax skänker även priser till studieresans lotteri.

Efter detta drar vi vidare till Hovs Hallar där det serveras förbeställd lunch: kalvfärsbiffar med dryck och kaffe på maten – meddela eventuella allergier och vegetarisk kost i förväg!

Kl 14:00 åker bussen till Norrvikens trädgårdar och vi har tid att själva gå runt och botanisera fram till kl 16:00 då bussen åker hemåt. Vi väntas vara framme i Växjö ca 18:30.

Sista anmälan den 25:e augusti med betalning till bankgiro 5846-0056. OBS – märk betalningen med namn på deltagaren/deltagarna! För frågor och anmälan med eventuell särskilt kost kontakta Kennerth Svensson på telefon 0722-467827. Priset är inklusive bussresa, lunch, fika på Joel Vax och inträde på Norrvikens trädgårdar.

Färdväg: Från Växjö är det avgång kl 7.30 från ICA Maxis parkering och det går att hoppa på bussen vid Gottåsakrysset 7.50 Enerydakrysset 8.00, Älmhult bussparkeringen på Ikeavaruhusets södersida 8.20 och Markaryd vid Ica kl 9.00.

Välkomna till årets studieresa önskar distriksstyrelsen!